Virtual Reality, wat heeft dat voor mij?

Virtual Reality, wat heeft dat voor mij?

Virtual Reality is HIP, NIEUW en vooral IN ONTWIKKELING !

Overal waar je kijkt, zie je deze nieuwe technologie terugkomen van Virtual Reality, met de “rare” headsets maakt het een nog completer verhaal, en een ongewone ervaring in presentatie´s, beurzen, spelletjes, overal waar je in het echt even niet kan zijn, kan je zo binnenlopen, dus ook bij U !
Op dit moment breekt het geheel helemaal door, gamecomputers kunnen al bijna niet zonder meer, immers willen we “zelf” meedoen “in” het spel zelf.

Beurzen van bijvoorbeeld auto´s laten maar al te graag je deze ervaring meemaken, door je een setje te geven en je kan met de wagen wegrijden zonder je iets doet en er gewoon staat.
Met zo een bril op en een achtbaan in het scherm….. het is mij echt gelukt misselijk te worden, je bent er echt in !

Wat zit er voor u in?

in zowat iedere branche kan je wel iets verzinnen, we nemen een restaurant hier als voorbeeld:
We kunnen in het restaurant rondkijken,  de inrichting,  muziek, gewoon tonen wat een klant ziet als ie rond loopt bij u.
Menukaarten tonen,  reservatie´s aannemen en zo veel meer.
De smaak en de geur zal deze zelf moeten komen halen bij u, maar u staat voor de zaak in,  u wilt ze graag uitnodigen,  awel,  haal de drempel naar beneden en laat ze al eens binnen geweest zijn…….

Virtual Tours zijn een platform zijn met verschillende commerciële mogelijkheden, de nieuwe technologie biedt eindeloze mogelijkheden voor uw bedrijf.
Bent u innovatief en creatieve? Hier is DE manier om ze kennis te laten maken met u !

Is het duur?

We hebben diverse mogelijkheden voor u en uw bedrijf,  in normale kwaliteit en zeker erg goed betaalbaar,  maar we kunnen er ook een meesterwerk van maken en daar hangt wel een iets hoger prijskaartje aan, upgrading is zeker een optie om te starten met iets,  later na het effect kunnen er altijd door ons nog betere technieken gebruikt worden met nog hogere kwaliteiten en mogelijkheden te veel.

Heeft U een gewone shop EN een webshop,  geen probleem,  we laten hun rondlopen bij u in de fysieke winkel en laten we ze kopen online,  alles in dezelfde foto.
We werken graag en regelmatig samen met andere online bedrijven,  zoals ook Resengo ,  die een prachtige oplossing heeft voor onder andere booking systemen,  en wij bouwen die er naadloos in,  alweer een paar telefoontjes minder,  of misschien wel,  en die kans is groot,  nog meer nieuwe klanten,  mensen die u zochten en nu makkelijker vinden omdat u mee bent met Google zijn ideeën en daardoor ook hoger in de lijsten gaat komen,  immers Google zou graag van iedere zaak een 360° foto willen,  dat helpt op zich al,  en wat ze met de auto niet kunnen…. bij u binnen ook fotograferen,  en de klant de ervaring mee geven waar ze zijn,  al zitten ze thuis op een stoel.

Blijf niet achter lopen,  spring vooruit op de concurrent !

Online boodschappen doen ,  doen we nu nog in een plat beeld,  misschien al iets gebogen,  maar wij denken dat u binnenkort,  door de winkel loopt THUIS en de boodschappen zult doen, even later deze aan de deur afgeleverd zullen worden.

Virtual Reality en winkelen

Shoppen online, maar nu anders

Print Friendly, PDF & Email