Projecten

Naast de enkele Tours zullen we ook diverse projecten realiseren in de toekomst,  we zullen hier op deze pagina er een overzicht van gaan geven,  het zal dus een tijdje duren eer deze pagina een deftige vulling zal hebben.

Diverse Projecten ….. Afgewerkt.

Diverse Projecten ….. Lopende.

 

Voorlopig werken we aan het projectje “Donkersteeg
Dit gaat over een gehele straat waar we iedere zaak zover mogelijk zullen belichten (de gesloten zaken (lege) zullen we ook later aanvullen)

In het begin van onze “uitdaging” zijn we begonnen aan de zaken van Amadeus – Restaurants, het bekende spareribs restaurants dat in Gent, Antwerpen,  Brussel,  Lozer,  Roeselare en Ronse is gevestigd.
Hier hebben we nog met een oud statief gewerkt waar we over gegaan zijn naar een nieuwe,  deze oude kunt U nog zien in de foto´s toch niet echt storende,  en hebben we laten staan…. immers ook wij zijn begonnen met “niets” en proberen ons,  iedere keer maar weer op te werken.
Kijk hier op DEZE link naar het overzicht van de zaken,  en zie de tours zoals we ze toen de tijd deden maken,  binnenkort zullen we alle “foutjes” eruit halen en het geheel online openbaar maken,  Amadeus -België

Print Friendly, PDF & Email