Google Street View Trusted

Google Street View Trusted

Wat is dit precies,  Google Street View Trusted.
In het heel kort is het eigenlijk niet veel meer dan dat we erkent zijn door Google om foto´s voor hun website te maken,  en direct in te voegen,  ook onze data die we bijwerken zal in meeste gevallen direct aanvaard worden,  dit omdat we “vertrouwde,  juiste” informatie zenden in Google.

Indien we zouden willen kunnen we net als in bovenstaand filmpje een foto in uw vernoeming maken in Google, geheel geen probleem.
Maar wat doen wij nu meer:
Niet alleen de foto zetten wij,  ook al kunnen dit er meerdere zijn,  maar gaan u ook uitleggen hoe U een pagina zelf kunt beheren,  erkennen en deze bij te werken,  de reden waarom wij dat graag doen,  of misschien wel voor u gaan doen,  een gewoon vermelding,  helaas die gaat tussen alles wat in uw branche in de regio te vinden is,  maar met een goed bijgewerkt profiel en een erkende pagina,  zult u veel sneller gezien worden,  zonder u daarvoor aan Google betaald.

Google veranderd de laatste tijd al veel,  en zal zeker nog blijven bijwerken en vernieuwen,  wij zullen hierop inspelen en u van de juiste informatie voorzien,  een stukje extra service die er bij ons gewoon standaard bijzit.

De foto´s die we maken,  nee,  niet zomaar standaard,  we nemen de foto´s mee,  en zullen deze netjes wat bewerken,  zodoende deze beter dan een ruw beeld online staan,  misschien lag er wel een storend propje papier op de grond dat eerder niet gezien werd,  Photoshop stofzuigt ook 😉
Kortom grotere en vooral ook de kleine “foutjes” halen wij er eerst uit voor we de foto´s openbaar zullen zetten,  of afgeven.

Het is dus niet alleen “leuk” maar ook zeker goed om dergelijke foto´s te laten maken van uw zaak,  bedrijf of wat dan ook,  om gevonden te kunnen worden op Google en snel een hogere positie te hebben binnen de hele lange lijst van uw concurrenten.
Zoekfuncties zullen met foutjes toch ook sneller bij u terecht komen omdat u vanzelf al wat hoger staat dan de rest,  deze foto´s gaan u echt geld opbrengen ! (3-2017)

Print Friendly, PDF & Email