Contact – FAQ

Contact – FAQ

F.A.Q.

hulp We hebben in de linkerkant even een paar Tabs gezet,  die verwijzen naar sommige hulpmiddelen.

Onderaan is er een mail formulier,  dit voor het geval Uw vraag hier niet bijstaat of zelfs op de website voorkomt

Projecten

Voor projecten zijn we zeker en ook graag de meedenkende partij.

U kunt uw verzoek zenden met een beetje uitleg wat U ziet als project en wij zullen dan een reactie geven, contact opnemen met u om verder te kunnen gaan in uw ideeën.

Gebruik eventueel het mailadres met project@ vr360tours .be voor deze.

Codes

Standaard geven wij onze klanten de codes mee voor het gebruik van de Tour.

Het is natuurlijk geheel vrij om onze tours te gebruiken, op de juiste manier, in een juiste context.

De simpelste manier voor “inbouw” is een IFRAME die men voor HTML pagina´s kan gebruiken. Onderstaande codes dienen voorzien te worden met de ABSOLUTE URL niet van het subdomein. http://naam.vr360tours.be is niet juist http://vr360tours.be/……verwijzing…… is dan wel juist (de tour staat normaal aan?  dan is het die url die U kunt gebruiken). Aanpassing kan de maat zijn, en NAAMURL dient zeker aangepast te worden.

<iframe src=”https://vr360tours.be/NAAMURL” name=”frameVR” scrolling=”no” frameborder=”no” align=”center” height = “1000px” width = “1600px”> </iframe>

Uiteraard zijn er meer instellingen mogelijk,  we kunnen U daarvoor ook een “kleine cursus” geven 😉  https://www.w3schools.com/tags/tag_iframe.asp

In vele gevallen van Sociale media laat bovenstaande nog niet toe,  toch kan dit in Facebook wel weer gebeuren. Hiervoor ziet u even naar FacebookTAB hier links van.

Met een LINK naar de pagina sturen,  zoals “klik hier” of andere tekst is als volgt: <a href=”https://vr360tours.be/NAAMURL” target=”_new” >klik hier</a>

Facebook

Facebook, dit is goed mogelijk en eigenlijk vrij makkelijk te doen,  we overlopen de stappen.

Uitgaande dat U een bestaande pagina in Facebook heeft aangemaakt en dus ook een account bij Facebook heeft.

https://dashboard.statichtmlapp.com/ deze link wilt dat U inlogt op een pagina,  verbind Uw facebook hiermee, kies uw pagina,  ,  klik op de knop die zegt een TAB toe te willen voegen.

Bewerk dan de gegevens (later ook nog aan te passen) en voeg de TAB toe,  verder ziet U dan een venster met HTML te kunnen invullen (dit veranderd allemaal nog wel eens als er een nieuwe versie komt daarvan)

in de ruimte zet U <iframe  width=”100%” height=”100%” scrolling=”no” frameborder=”0″ src=”https://vr360tours.be/EIGENURL”> en dan even de knopjes volgen,  eventueel wat aanpassingen doen aan eerdere hierboven,  en de TAB staat in de pagina.

U kunt contact met ons opnemen via onderstaand formulier,  vergeet de rekensom niet,  we proberen de spam wat weg te houden.

Print Friendly, PDF & Email

Veiligheidscode
6 + 2 =